skip to Main Content

Vereniging EJVO doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 20ee keer NLdoet. Ook Vereniging EJVO doet mee. Zij gaan High tea Jong & Oud organiseren en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen!

 

Vereniging EJVO Verbindt jong en oud in meervoud. NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op https://www.nldoet.nl/activiteit/high-tea-jong-oud.

Datum: zaterdag 16 maart 13:00 – 16:00

Waar: JongerenLab Nijmegen (Van Berchenstraat 3b, 6511 BA Nijmegen)

Bekijk hier de flyer

Ertoe doen

Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

 

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Daarom zet het zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doet het fonds door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden waar mogelijk. De steun van o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en diverse andere partners maakt dit mogelijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Boris Huberts
Back To Top