skip to Main Content

Zomerprogramma senioren 2022

Ieder jaar brengt Bindkracht10 het zomerprogramma voor senioren uit. Daarin staat een overzicht van activiteiten voor senioren uit Nijmegen die er in juli en augustus actief op uit willen.

In de zomer ligt veel stil. Maar ook dan hebben ouderen die thuis blijven behoefte aan ontmoeting. Daarom maakt Bindkracht10 elk jaar het zomerprogramma. Het boekje staat vol met leuke activiteiten voor senioren die er in de maanden juli en augustus op uit willen. Er staan ook goede tips in en een overzicht van organisaties die hulp of begeleiding bieden.

Voor ieder wat wils
Nijmegen: Old City Young Vibe, ook voor senioren. Tijdens de twee maanden vakantie is er genoeg te doen! Meer dan 200 activiteiten zijn doorgegeven door 31 organisaties: van een tocht in een fietsriksja voor minder mobiele passagiers van Fietsen alle Jaren, tot zang, dans en entertainment door DJ Ron en Freule Bombarie van ZZG Zorggroep of leer digitaal fotograferen met Jeanne Stoop. Voor ieder wat wils en bijna elke dag is er iets te doen.

Waar kun je het zomerprogramma vinden?
Het boekje ligt onder andere bij de bibliotheken, de Stips, de wijkcentra en de Goede Dag locaties. Het boekje is ook digitaal te downloaden op onze webpagina Bindkracht10 Zomerprogramma.

Het zomerprogramma thuis ontvangen
Wil je het boekje op de deurmat krijgen? Wij sturen het voor je op. Mail naar info@bindkracht10.nl of bel de Stip-lijn 024-3502000.

Vragen- of hulp nodig? Bel de Stip-lijn!
Bij iedere activiteit staat de website, e-mailadres of telefoonnummer vermeld. Heb je vragen over een activiteit neem dan contact op met de persoon die de activiteit organiseert.

Boris Huberts
Back To Top