RABRVN011 Facebookheader

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Stichting Eerlijke Jongeren Voor Ouderen (EJVO) doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van de Rabobank Rijk van Nijmegen. De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen/stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit. Stichting EJVO hoopt op deze manier een bijdrage te leveren om saamhorigheid te creeëren om activiteiten organiseren waar we jongeren en ouderen met elkaar binden.

De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Zij ontvangen op 14 mei een stemkaart met een unieke code waarmee ze hun stem kunnen laten gelden. Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs/organisaties die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee keer op dezelfde club mag worden gestemd. Let op: alleen de klanten die op 1 april 2019 lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen en ontvangen hiervoor een persoonlijke stemcode.

Draag je onze stichting een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Geef ons dan twee stemmen. Met jouw bijdrage kunnen wij jongeren en ouderen in de regio Nijmegen samen leuke activiteiten laten ondernemen. Stem dus nu!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *