Corona Hulp stichting EJVO

Ben of ken je iemand die hulp kan gebruiken?

In deze moeilijke tijd is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn. Gelukkig zijn er veel mensen die jou of jouw dierbaren graag helpen. stichting EJVO koppelt haar vrijwilligers aan mensen die hulp nodig hebben. Ouderen of andere kwetsbaren kunnen zich aanmelden via Hulplijn. Ook buren, familie of vrienden kunnen dat voor deze mensen doen.

Hoe krijg je vervolgens hulp?

Na een aanmelding zorgt stichting EJVO ervoor dat er een vrijwilliger langskomt. Die blijft buiten op een veilige afstand staan en vraagt of alles goed gaat en of er iets is dat hij of zij kan doen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van boodschappen of regelmatig bellen om contact te houden als je niet de deur uit kunt. Samen kunnen jullie afspreken dat de vrijwilliger op regelmatige basis langskomt of opbelt.

Zoek je hulp?

Een luisterend oor

Contact met anderen is misschien minder vanzelfsprekend. Vergeet niet dat een praatje aanknopen net zo gemakkelijk gaat via de telefoon. Bel: 085 – 06 00 754 of mail: hulplijn@ejvo.nl.

Klusjes buitenshuis

Heb je iemand nodig die de boodschappen voor je doet? Moet je hond worden uitgelaten? Heb je oppas nodig voor je kinderen? Bel: 085 – 06 00 754 of mail: hulplijn@ejvo.nl.

Welke hulp dan ook

Zoek je naar structuur in je dag? Of wil je graag met een professional in gesprek over hoe jij je voelt? Bel het nummer of bekijk via onderstaande knop welke organisaties er voor jou zijn.